Despre noi

Despre1
icon

Despre Electro-Total

 

Electro-Total este o societate comercială cu capital privat fondată în 1991, având ca domeniu de activitate automatizările industriale. De-a lungul acestei perioade, Electro-Total s-a impus ca unul dintre cei mai importanţi integratori de sistem şi distribuitori de echipamente de automatizare din România.

  • Dezvoltare software de aplicaţii
  • Distribuitori de echipamente

Electro-Total

 

Un rol important în această evoluţie l-a avut exigenţa noastră în selectarea partenerilor externi. Aceştia au fost aleşi întotdeauna dintre liderii mondiali în domeniile respective. Toţi partenerii noştri sunt firme importante, cu tradiţie, numărându-se printre companiile ce stabilesc tendinţele de evoluţie în domeniul automatizărilor industriale.

 

 

În prezent Electro-Total este în masură să ofere soluţii complete incluzând proiectare, livrare de echipamente, uzinare dulapuri de automatizare, dezvoltare software de aplicaţie, punere în funcţiune, şcolarizare, service post-garanţie etc.

Despre
icon

Calitatea produselor şi serviciilor

 

Profesionalismul specialiştilor noştri precum şi calitatea şi diversitatea produselor şi serviciilor oferite au adus în portofoliul firmei un număr mare de clienţi, printre aceştia numărându-se cele mai importante societăţi comerciale din metalurgie, construcţii de maşini, ceramică, sticlă, chimie, petrochimie, energetică, celuloza şi hârtie, prelucrarea lemnului, materiale de construcţii, medicamente, medicină etc.

100%

Calitate

100%

Diversitate

100%

Profesionalism

100%

Experienta

ELECTRO-TOTAL are certificat sistemul de management al calitatii conform cu standardul ISO9001/2008

ELECTRO-TOTAL este autorizata ISCIR conform PT C11:2010(montaj, punere in functiune, reparatii si intretinere instalatii de ardere si automatizare pentru cazane si centrale termice) su ANRE(proiectare si executie instalatii electrice de joasa tensiune).